12 November 2011

11.11.11 ????

Assalamualaikum...


Perasan tak, ramai sungguh yang buat entry pasal 11.11.11 ni kan. Macam macam tajuk dorang letak. Diantaranya :

- 11.11.11 YANG TERINDAH!
- TAK KAN KU LUPA TARIKH NI, 11.11.11
- KISAH HIBA 11.11.11
- DAN SEBANGAINYA.

Kadang kadang lawak juga. Macam macam perangai la dorang ni. but comel ! :)


Tak kisah la apa saja tajuk nya. yang penting jalan cerita yang dipersembahkan tu seronaok dibaca. Macam macam kot . Salah satunya boleh buat pembaca berbunga bunga hatinya. :) Mana tak nya, ada yang kahwin :) Ini best. Sebab dorang cerita tahap bahagia dorang tu. Yup. Kita pun tumpang happy kan.

Ada yang tunang, dapat anak , dapat pakwa or makwa. Tak kisah lah apa pon kan. Yang penting korang bahagia. :) Yes! Bahagia.

Tapi ada juga yang tak best. Putus cinta pula pada tarikh ni. Adesss. Kacau betul kan. Memang tak kan dikenang la ye.;p



Cumanya sekarang, untuk pengetahuan semua. FYZA TAK TAHU PON SEMALAM 11.11.11
HAHAHAHA. Baru pagi tadi perasan. Adoi. Lambat betul kan.  Lagi pun tak ada sebab lah Fyza beria nak tunggu tarikh ni kan. Bukan nak kahwin pun. Haha.

Tapi berita pagi tadi, syok. Ada orang nikah beramai ramai guna tarikh tu. Best la dorang ni.:) 

Okay untuk korang yang raikan tarikh ni, semoga bahagia ye.
Setiap orang punya kenangan masing masing kan. :)



Okay . Bye.
gadisberlesungpipitdua:)