8 Mac 2012

..: K . A . M . I :..

Assalamualaikum ..

Pehhh. Lama sangat tak mengadap dairi den ni. Rindu lah aiii. Hehe. Keadaan tak mengizinkan kita bertemu ye sayang :p sebab busy yang teramat. Tak menang tangan dibuatnya.  Al maklum lah dah bergelar student balik kan. So hadap lah kan . Hehe.


Sebelum melalut panjang lebar. Fyza nak minta ampun dan maaf yer pada follower. Maaf tak sempat nak jelajah blog kalian. Dan tak sempat nak follow balik. Im sorry :) Tapi segala kesulitan segera diatasi nah. And terima kasig banyak banyak. Walaupun lama menyepi still ada yang singgah sini yer. Thanks a lot :)


Just want share with you. My roommade at Jitra Kedah.


Selepas beberapa bulan pulun kuis test, segala bagai kan, konon nak bawa diri lah. Nak ketenangan. Makanya kami berempat terjah ke Perlis. Huhhu ! First time jejak perlis. So batak sikit nah. Hahahhahaha -tuju kat diri sendiri okay-








 
 :)) kami suke bgmbr..







Model tangga :)






Time nak balik singgah dulu depan ni :0 hehe

 :) :) :)



Tak ada yang ,menarik pon. Just bawa diri ke perlis naik kancil ronda ronda. Penat balik jitra. Hehe. Tapi banyak kenangan time ni. Camne kereta rosak tepi jalan. Nak cabut tayar lagi. Huh. Macam macam.


Buat budak rumah Fyza. Thanks untuk harini ye sayang sayang. Ada masa kita berjalan lagi yer. :) hehehe



Thanks sudi singgah sini.

:)

gadisberlesungpipitdua:)


Tiada ulasan: