30 Jun 2012

UNO Cafe - Alor Star Mall Kedah

Assalamualaikum


Hari ini 30 Jun 2012. Betul ke? Kalau ragu ragu, pergi tengok sendiri kelander korang. Takut takut ada yang salah tarikh kan? Bukan  nak buat lawak but ini adalah kenyataan. Lagi lagi yang duduk umah tak ada wat pape kan? Mane ingat tarikh tarikh ni. :)


Just i want to share pasal satu restaurant ni. Memang banyak lagi restaurant yang menarik but restaurant nie special sikit. Nama dia UNO CAFE. The first time was like 5 bulan lepas . Selepas menjejakkan kaki di Kedah. :) Kalau tak silap, boleh dikatakan 5,6 kali gak lah Fyza ke sini. Biasalah bila dah duduk rumah sewa. Serumah pula dengan budak budak yang menggila. Memang tak da tempat lain nak ditujunya. Sini je la. :p Makan makan makan.










If you feel like want eat something expensive, you can come have UNO CAFE di Alor Star Mall. :p

Actually the price is not that expensive LAH!! But for me, it very cheap LAH !! LOL. I cannot go everday to kind of place! dont have money. HAHA. Tapi aku akn gie every Saturday. Tapi if ada yang mahu belanja, as long i didnt pay, i just bring my stomach and eat!! HAHA


So menarik? Boleh lah try ye.


Itu saja.


Bye.
gadisberlesungpipitdua:)