29 September 2012

..: Super Senior :..

Assalamualaikum 


Tengah syok syok tidoq dalam keadaan ujan yang sangat lebat di bumi Jitra ni, terganggu. Gara gara classmate tanye ade kelas tak. Huh. Punya lah aku gtau semalam. Tak dengar ek? HAHAHA. Tapi tak pe. Aku maafkan. Bagus gak bangun awal ni, bolehlah aku jadi suri rumah sebentar. :p Kemas bilik, sapu sampah, basuh kain, masak dan lain lain. Tu je lah tugas aku hari hari.


Kuliah strt pukul duabelas. So ada mase lagi aku nak wat sume tuh. Rajin kan? heee Minggu ni minggu yang sangat santai. Satu hari ada satu kelas je. Seronok. Yang lagi seronok bile dapat tau sume kelas akan diganti. Okey ! Ganti. Padan muka lah. Ingat Lecturer nak bagi cuti free ke? Memang tak okey !


So, ni entry ringkas sahaja sementara tunggu kul 11.00 :))









Kami lah Super Senior ! Yeaaahh ! 


Notakaki: Taip rabu lepas. Baru nak published. Maaf :))

Tiada ulasan: