8 November 2016

Secret Stailista Perfume by Azirah Alyanie

Assalamualaikum.



Hi guys ! Just nak share dengan korang satu perfume yang boleh dikatakan terlajak laris juga lah ni.



Sebab apa?



"Secret stailista Perfume "

Ianya setanding perfume Exclusive ! Trust me ! You guys mesti suka sangat sangat sangat wangian ni.


Long last perfume up to 7-8 hours. Best kan ? And yang paling best awak, perfume mesra solat (HALAL Product).


Kecil , mudah dibawa kemana mana. Senang kan? So bile travel tak ada lah pening pening nak fikirkan. Just sumbat je dalam handbag korang tu . Hehe


Tampil dengan dua jenis wangian for women , Floral and Cherry. Then satu wangian for men. Bang Sado namanya. Sado ke idok? Try ler. Hehehe.


Tak reti nak explain wangian lelaki tu macam mana , Tapi wangian yang memikat hati gadis gadis. Haaaa gituuuu :) Ramai dah cuba okay . Wangian yang terbaik.


For your information, ada je lelaki yang pakai wangian perempuan tu. Tak terhad pon. Ikut pada si pemakai :)


Seriously , Pada awalnya Fyza just  nak cuba je. But sekali semburan dah jatuh cinta. Wangi sangat. And bauan yang sangat lembut , tak keras. Serius okay ! Bau Memang tahan lama . Ada yang sampai dua tiga hari okay.


Ibu ibu mengandung pon ada yang guna. So perfume ni tak de limit lah. Semua jenis usia boleh pakai. Hehe


Artis pon ada. Salah sorang nya Tasha Shila . :)


Price pun sangat berbaloi. Orang kata mampu milik lah :) Just Rm29 only. Exclude postage .





Berminat ? korang boleh follow sini f1224h.co / SecretStailista untuk tengok feedback customer or DM for order. Okay.


Thanks for reading :)




Tiada ulasan: